Luvassa otsikon mukaista nom nomia. Työn mummi toi kyläillessään isohkon kesäkurpitsan ja eliliseltä jäi yksi broiskunkoipi ja hieman pinaattia tähteiksi. Kaapissa näkyy olevan pekonia ja cheddaria.
Elikkäs..
Leikataan paksut siivut kesäkurpitsaa. Joku sormi, tai pari on hyvä mitta. Palat pellille ja päälle levitetään kypsää pinaattia. Päälle ripaus currya, mustapippuria, suolaa, paprikajauhetta ja sipulijauhetta.
Seuraavaksi riivitään lihat luista ja levitellään kiekoille.
Pekonit sopiviksi paloiksi ja asettelu kanojn päälle.
Lopuksi kerros cheddaria. Ei mitään yksittäipakattua sulatesiivua, vaan oikeaa cheddaria.
Uuniin 225C noin 30min. Itsellä oli aluksi alalämpö, vaihdoin ylä-alalämpöön ja lopuksi grillivastuksella.
Kas näin.
Kommentit