Luvassa otsikon mukaista nom nomia. Työn mummi toi kyläillessään isohkon kesäkurpitsan ja eliliseltä jäi yksi broiskunkoipi ja hieman pinaattia tähteiksi. Kaapissa näkyy olevan pekonia ja cheddaria.

picture346-normal.jpg

Elikkäs..
Leikataan paksut siivut kesäkurpitsaa. Joku sormi, tai pari on hyvä mitta. Palat pellille ja päälle levitetään kypsää pinaattia. Päälle ripaus currya, mustapippuria, suolaa, paprikajauhetta ja sipulijauhetta.
picture341-normal.jpg

Seuraavaksi riivitään lihat luista ja levitellään kiekoille.
picture342-normal.jpg

Pekonit sopiviksi paloiksi ja asettelu kanojn päälle.
picture343-normal.jpg

Lopuksi kerros cheddaria. Ei mitään yksittäipakattua sulatesiivua, vaan oikeaa cheddaria.
picture344-normal.jpg

Uuniin 225C noin 30min. Itsellä oli aluksi alalämpö, vaihdoin ylä-alalämpöön ja lopuksi grillivastuksella.

Kas näin.
picture345-normal.jpg