Eilisestä kanasta ja viikonlopun possupadasta jäi hyvät rippeet. Tämä olikin valmiiksi jo tiedossa, joten olinkin suunnitellut tekeväni kanakeiton.
Pussupadasta jäi pyttipannun jälkeenkin vielä iso kasa porkkanaa, lanttua, paprikaa, parsakaalia ja nom nom, sianrasvalientä.
Kanoista jäi yksi kokonainen koipireisi, papuja, riisiä, parsakaalia, sipulia ja nom nom, kananrasvalientä.
Kanoista irroittelin kaikki pehmeät kudokset. Tämä olikin helppoa, koska oli todella kypsää.
Aikamoinen kasa siitä irtosi.
Pitkät pavut napsaisin hieman lyhyemmiksi ja kaikki vain kattilaan. Hieman lisää vettä ja ripaus suolaa, sekä kurkumaa. Kurkuma on kiva kaveri kanalle. Tuo hyvin makua ja värjää mukavasti keltaiseksi. Hetken keittely, jotta kanat hajoavat lopullisesti ja maistaminen. Ripaus chiliä ja avot.
Kas näin. Nom nom.
Keiton kaveriksi lasillinen shiraz:ta ja kaupan pakastealtaasta valkosipulipatonki.
Vaimolla alkoi jo töissä joulun valmistelut, joten tätä "juhliakseni" keittelin kahvin sijasta punkkuglögit.
Kommentit